Fotostudio Wolves fotografie

De professionele fotostudio van Wolves fotografie inclusief het leslokaal van KOM FOTOGRAFEREN is gevestigd op:

A. van Leeuwenhoekweg 6-8, 2408 AM Alphen aan den Rijn – alleen op afspraak geopend. Parkeren is gratis.

De fotostudio is geoptimaliseerd voor verschillende soorten fotografie: van newbornfotografie tot productfotografie van kleine dieren tot grote dieren en van portretfotografie tot groepsfotografie. Voor het gehandicapte-dieren-project wordt zowel de ruimte die geoptimaliseerd is om kleine dieren te fotograferen gebruikt als de plek waar de grote dieren gefotografeerd kunnen worden.

Bij kleine dieren valt te denken aan bijvoorbeeld knaagdieren en reptielen. Het grote voordeel van deze plek is dat de dieren niet op de grond worden gefotografeerd, waar ze makkelijk kunnen wegrennen en soms moeilijk weer te pakken zijn, maar op een speciale tafel, welke is voorzien van een verhoging aan de zijkanten, zodat ze er niet zomaar af kunnen vallen.
Voor grotere dieren kun je denken aan honden (al dan niet met rolstoel) en katten, maar ook andere dieren, zoals bijvoorbeeld lammetjes, kunnen hier rustig gefotografeerd worden.

Zoals al eerder genoemd, is in de studio ook het leslokaal van KOM FOTOGRAFEREN. Hier kun je de diverse privé-lessen, workshops en cursussen volgen die KOM FOTOGRAFEREN verzorgt, maar tijdens een fotoshoot voor het gehandicapte-dieren-project wordt deze ruimte gebruikt om eerst tijdens een kopje koffie (thee of iets fris is uiteraard ook mogelijk) kennis te maken en het verhaal van het gehandicapte dier op te schrijven.